top of page

ROSANNE

Algemeen osteopaat / Baby en kinder osteopaat / Dry needling / Yoga teacher / Docent IAO

Het was tijdens haar opleiding voedingsleer en dieetkunde aan de KHLeuven dat haar interesse in het menselijk lichaam groeide. Na het behalen van een diploma als diëtiste was haar nieuwsgierigheid nog niet gestild. Ze wilde de patiënt optimaal kunnen helpen en ondersteunen, vandaar dat ze startte met de fulltime opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy te Gent.

Rosanne behandelt allerlei klachten bij volwassenen en ouderen, daarnaast specialiseerde ze zich door de jaren heen in het behandelen van baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Tevens behaalde ze het certificaat van dry needling om spanningen in de spieren en bijkomende uitstralingspijnen efficiënter te kunnen aanpakken. Tot op heden blijft ze zich regelmatig bijscholen.

Werken in de praktijk combineert ze met doceren aan de International Acadamy of Osteopathy in binnen- en buitenland. Deze lesweekends zijn een leuke afwisseling en geven de kans haar kennis altijd up-to-date te houden. Haar passie is om samen met de patiënt te zoeken naar de oorzaak van de klacht en dankzij haar achtergrond in de diëtetiek kan ze aangepaste voedingsadviezen geven bij verschillende klachten.

Rosanne profielfoto website Osteo Eksel_edited.jpg
bottom of page