top of page

PIETER

Algemeen osteopaat / Baby - en kinder osteopaat io / Dry needling / Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

In 2017 beëindigde Pieter zijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (specialisatie sportkinesitherapie) aan de KULeuven. Op zoek naar een nog bredere kijk op het menselijk lichaam, startte hij onmiddellijk de opleiding osteopathie aan de IAO, dewelke in 2022 succesvol werd afgerond. Na een jaartje ervaring op te doen, werd de interesse aangewakkerd om zich nog verder bij te scholen om ook baby's, kindjes en zwangere vrouwen optimaal te kunnen behandelen.

Pieter is gefascineerd door de complexiteit van het lichaam en de grote variëteit aan klachten die hiermee gepaard kunnen gaan. Hij probeert de klachten steeds met een brede kijk te benaderen, met respect voor de individuele situatie waarin de patiënt zich bevindt. Zo moeten niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak grondig worden aangepakt.

Pieter behandelt graag volwassenen met rug- en nekklachten, hoofdpijn of spijsverteringsklachten. Daarnaast gaat zijn bijzondere interesse uit naar het behandelen van baby's, kindjes en zwangere vrouwen.

Profielfoto Pieter website Osteo Eksel_edited.jpg
bottom of page