top of page

ROSANNE ULENAERS

BRAM VALGAEREN

DSC_0847_edited.png

Algemeen osteopaat / Baby en kinder osteopaat / Dry needling / Yoga teacher / Docent IAO

 

Het was tijdens haar opleiding voedingsleer en dieetkunde aan de KHLeuven dat haar interesse in het menselijk lichaam groeide. Na het behalen van een diploma als diëtiste was haar nieuwsgierigheid nog niet gestild. Ze wilde de patiënt optimaal kunnen helpen en ondersteunen, vandaar dat ze startte met de fulltime opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy te Gent.

Rosanne behandelt allerlei klachten bij volwassenen en ouderen, daarnaast specialiseerde ze zich door de jaren heen in het behandelen van baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Tevens behaalde ze het certificaat van dry needling om spanningen in de spieren en bijkomende uitstralingspijnen efficiënter te kunnen aanpakken. Tot op heden blijft ze zich regelmatig bijscholen.

Werken in de praktijk combineert ze met doceren aan de International Acadamy of Osteopathy in binnen- en buitenland. Deze lesweekends zijn een leuke afwisseling en geven de kans haar kennis altijd up-to-date te houden. Haar passie is om samen met de patiënt te zoeken naar de oorzaak van de klacht en dankzij haar achtergrond in de diëtetiek kan ze aangepaste voedingsadviezen geven bij verschillende klachten.


 

DSC_0851_edited.jpg

Algemeen osteopaat / Sport osteopaat / Dry needling / Master Bewegingswetenschappen / Docent IAO

 

Bram is reeds van kinds af aan bezig met sport. Vandaar zijn eerste studie ‘sport en bewegingswetenschappen’ aan de KULeuven. Daar groeide zijn interesse in de complexe samenhang van het menselijk lichaam en startte ook hij de fulltime opleiding osteopathie te Gent. Tijdens deze leerrijke jaren werd osteopathie voor hem een ware passie.  Mensen terug ten volle laten bewegen op een gezonde manier is zijn doel.


Hij staat vol enthousiasme in de praktijk en daarnaast is Bram ook actief als docent aan de International Academy of Osteopathy, zodanig hij zijn passie kan doorgeven aan osteopaten in opleiding. Het doceren samen met de voortdurende bijscholingen die hij volgt, zorgen er voor dat hij steeds geprikkeld blijft om de best mogelijke zorgen aan te bieden.
Zijn specifieke interesse gaat uit naar het behandelen van rug- en nekklachten, zowel bij sporters, ouderen en volwassenen.

bottom of page